top of page

Hei! Jeg heter Ellen Sol

ellensol_profil.jpg

Jeg er Coach, Veileder og Yogalærer. Jeg er ekspert på å se sammenhenger som bidrar til forståelse og transformasjon i livets overganger. Mitt mål er å utfordrer kvinner til å ekspandere ut fra et indre fokus.

 

Mitt hovedfokus er temaet Stress. Dette er for mange hovedutfordringen i livet og hverdagen, og er årsaken til flere helseplager.

Gjennom ulike programmer får mine kunder redskaper og metoder for transformasjon. Dette er nøkkelen til hele den videre utviklingen, og gir muligheter som er tilgjengelig i små tidsvindu. Det er i utfordrende faser i livet disse tids-vinduene er mest tilgjengelig, når vi føler oss mest gjennomsiktig og sårbar. Å bevege seg gjennom disse fasene i bevissthet, gir også lettere tilgang på kraften i deg selv.

 

Mitt hjertebarn handler om å veilede kvinner inn til seg selv. Forskning viser at Yoga og meditasjon kan gi stor helsegevinst! Både kropp, hjerne og sjel utvikler seg hele livet når vi gir oss selv mulighetene. 

Vil du være med på reisen? Jeg starter opp med ny gruppe her inne i løpet av starten på 2023, så registrer deg på nettsiden slik at du får oppdateringer.

Håper vi sees, og ønsker deg en magisk dag 💖

ellensol_profil.jpg
bottom of page