Ellen Sol

Transformasjon i overganger

Personlig
veileder

156886763_4084658114887357_8451564949724

Hei, jeg heter Ellen Sol og er personlig veileder og coach med stress som hovedfokus. Jeg har jobbet med mennesker i utfordrende faser av livet i mange år, og jeg er Yogainstruktør, tidligere med eget studio. De siste årene har jeg også tatt inn den energetiske kontakten i veiledningen, et tilskudd som gir den veiledede et helt nytt perspektiv.

Jeg jobber med mennesker i endring, og møter deg der du er i din prosess. ​For meg er endring en livsstil, og jeg tror på vår indre stemme som formidler behovet til vår kropp og vårt sinn. Stol derfor på deg selv, og velg det som er bra for deg akkurat nå!

Det er livets overganger som ofte gir de største utfordringene, men også de mest fantastiske muligheter! Her har vi også lettere tilgang på vårt potensiale og det vi egentlig trenger. En overgang kan være når du beveger deg mellom perioder med sykdom, mellom aktive og passive deler av livet, mellom ulike typer relasjoner eller i naturlige overganger i forbindelse med livsfaser. Det som ofte kjennetegner overganger, er at vi på nytt møter frykter vi har fra tidligere og/eller møter på nye. Dette kan være med på å øke vårt stressnivå, og kroppen vår styrker beredskapen. Veien er fryktelig kort til full stopp.

 

Jeg har selv opplevd mange overganger, både når det gjelder naturlige livsfaser og i forbindelse med jobb og sykdom. Det var nok min reise gjennom alvorlig sykdom som gjorde meg mer opptatt av overganger, og hvordan jeg beveget meg gjennom disse. Jeg ble også oppmerksom på at det i selve overgangene ligger et potensiale til utvikling, som vi ellers har begrenset tilgang på. Dette har jeg tatt med meg og latt det få sin form i alt jeg gjør.

 

Nytt fokus kan gi et helt nytt utgangspunkt for transformasjon, også i ditt liv!

Jeg ønsker deg velkommen inn 

Ellen Sol.png