Ellen Sol

Transformasjon i overganger

Personlig

veileder

156886763_4084658114887357_8451564949724

Jeg jobber med mennesker i endring, og møter deg der du er i din prosess. ​For meg er endring en livsstil, og jeg tror på vår indre stemme som formidler behovet til vår kropp og vårt sinn. Stol derfor på deg selv, og velg det som er bra for deg akkurat nå!

Det er livets overganger som gir de største utfordringene og de mest fantastiske muligheter! Da har vi også lettere tilgang på vårt potensiale og det vi egentlig trenger.

En overgang kan være når du beveger deg mellom perioder med sykdom, mellom aktive og passive deler av livet, mellom ulike typer relasjoner eller i naturlige overganger i forbindelse med livsfaser.

 

Jeg har selv opplevd mange overganger, både når det gjelder naturlige livsfaser og i forbindelse med sykdom. Det var nok min reise gjennom behandling i forbindelse med alvorlig sykdom som gjorde meg mer opptatt av overganger, og hvordan vi beveger oss gjennom disse. Jeg ble også oppmerksom på at det i selve overgangene ligger et potensiale til utvikling, som vi ellers har begrenset tilgang på. Dette har jeg tatt med meg og latt det få sin form i alt jeg gjør.

 

Nytt fokus kan gi et helt nytt utgangspunkt for transformasjon, også i ditt liv!

Kontakt

Tlf: 95 76 45 36

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Takk for at du sendte inn!