Jeg både elsker og hater overgangerJeg både elsker og hater overganger! Hater fordi disse lar meg kjenne på smerte gjennom motstanden i meg selv, og elsker når jeg klarer å gi slipp på det som holder meg tilbake slik at jeg igjen kan kjenne på friheten. Dette er livet og livet er nå!

Det er fredag og jeg sitter på hytta og skriver ned mine tanker om overganger. Livets utallige overganger, som alle er forbundet med vår utvikling som menneske og sjel. Det handler om å våge og ta inn både utfordringene og mulighetene.


Overganger representerer de ultimate periodene i vårt liv hvor vi passerer områder der lagene blir gjennomsiktige. Det vil si at vi lettere kan få tak i ny kunnskap om oss selv, samt gjøre de virkelig store stegene i vår egen utvikling.


Prosessene vi går igjennom kan være enkel eller komplisert, den kan være spennende eller smertefull. Alt etter om vi motsetter oss prosessen eller lar oss veilede. Gir vi oss selv den gaven det er å ta inn både utfordringene og mulighetene som ligger i overgangene, vil vi kunne stå stødigere, være modigere, bli bedre kjent med oss selv og til samme tid oppleve at overganger egentlig er selve nøkkelen i «Reisen inn til seg selv».


Jeg både elsker og hater overganger, nettopp fordi de viser meg at jeg også må våge å kjenne på smerte og motstand for å lære og leve som meg selv.


- Ønsker deg en vakker dag -


22 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle