Den Magiske Starten

Oppdatert: 28. mai 2018Noen dager bruker jeg mye tid i bilen min, og da benytter jeg ofte tiden til å gi meg selv muligheten til å lære nye ting. Det jeg da ofte gjør, er å høre på podcaster fra ulike personer som snakker om tema jeg har interesse for. Dette gir meg ofte masse inspirasjon både i forhold til private ting og jobbrelaterte tema. For noen dager siden hadde jeg en slik dag, der jeg fikk stifte bekjentskap med den fantastiske bloggeren Ruth Soukup. Hun har gjort blogging til et levebrød og har en herlig direkthet i måten å kommunisere på. Etter timene i bilen ble jeg overbevist om at dette mediet måtte undersøkes nærmere, og at dette muligens er en plattform hvor jeg kan dele mine tanker og erfaringer. Jeg vet jo hva jeg liker å lese eller høre på, og jeg kan love deg at det er mye rart som fanger min oppmerksomhet. Da kan det faktisk hende at denne bloggen kan bidra til underholdning, eller enda bedre som inspirasjon til større innsikt i seg selv. Det er jo faktisk det som står mitt hjerte nærmest, og som jeg jobber med i mitt Studio ved YogaLivelily.


Som oftest når jeg skriver, er tittelen noe av det siste som kommer. Nå vet jeg at her skal jeg blant annet bevege meg inn i min prosess og mitt indre, og da føler jeg med en gang en sammenbinding til det magiske som beveger seg i oss alle. Det krever også en god porsjon magi å transformere mine tanker til noe du og andre synes er verdt å lese. Jeg har virkelig tatt steget inn i en verden der jeg får utfordret både mine frykter og andre blokkeringer som ofte begrenser meg i det jeg ønsker å gjøre. Så, her er resultatet, og det kjennes ganske godt ut når jeg faktisk våger å trø over dørstokken.


"Den magiske starten" kan også representere en start for deg. Uansett hvordan vi snur og vender på det, kan grunnen til at du fremdeles leser dette innlegget beskrive et ønske om større personlig innsikt hos deg selv. Det er dette som er det magiske. Min utvikling har betydning for deg som leser dette, og din utvikling har betydning for mange fantastiske sjeler rundt deg. I dette perspektivet kan vi kjenne på både frykt og glede. Glede over at man faktisk kan gjøre en forskjell i verden ved å vise kjærlighet og positivitet, og frykt for at noen skal angripe oss på vårt mest sårbare. Av disse to motpolene er det faktisk frykten som ofte gir den største læringen, og oppretter kontakt med elementer som er med på å begrense vår mulighet til å vise vår/min/din egen sannhet. Den rene energien som representerer Din indre Diamant.


Dette, samt andre spennende tema, skal du etter hvert få lese mer om i denne bloggen. Gi meg gjerne tilbakemelding på blogginnleggene om det popper opp noen tanker du vil dele med meg eller verden.


Ønsker deg en herlig dag <3 

30 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Ellen Sol.png