Begrensninger og gyldne gavepakker


Det er magi i hvert et utpust, der begrensninger gir plass til nye muligheter

Det er august og samfunnet er rolig på tur tilbake til normalen etter ferietid. Vi beveger oss inn i ett av årets skifter der sommer blir til høst, ferie blir til jobb eller skole og hverdagens rytme på nytt er i ferd med å slå takten inn mot normalen. Til glede for noen og til sorg for andre.


Ferietid kan for noen være en tid hvor familie og samhold er viktig. For andre skaper det kaos uten hverdagens trygge rytme. Dette er også en tid hvor mange av oss legger de gode vanene og rutinene litt til side, og hvor det å kose seg forbindes med alt man "forsaker" i hverdagen. På samme måte som nyttår er et stor skifte, er høsten minst like kraftfull til å gå inn i positive prosesser.


«Det er frykten som trigger kroppens forsvarssystemer og alarmerer om "spesialavfall på avveie"»

Høsten tematikk støtter opp under å gi slipp, på samme måten som at naturen gir slipp og trekker kraften inn til sin egen kjerne. Det handler om å oppdage begrensninger som ikke lengre tjener oss, og gi slipp slik at vi kan gjenoppdage de mulighetene som ligger der for oss. For bak enhver egenskap, vane, avhengighet eller rutine som ikke tjener oss, ligger frykt-baserte følelser som hindrer oss i å gjøre endringene som kan bringe oss nærmere oss selv. Det er frykten som trigger kroppens forsvarssystemer og alarmerer om "spesialavfall på avveie".


«...tviholder vi på gamle begrensninger fordi det kjente er det trygge»

For hver gang vi lar dette gjenta seg, bygger vi sterkere forsvarsverk. Selv om vi kanskje innerst inne vet at dette skaper større begrensninger for oss, tviholder vi på gamle begrensninger fordi det kjente er det trygge. Sinnet vårt vet ikke hva som dukker opp om man slipper taket i det gamle.


"... energiene rundt oss er innstilt på å gå inn i noe nytt."

Alle overganger er tidspunkter hvor det er lettere og gjøre endringer, nettopp fordi energiene rundt oss er innstilt på å gå inn i noe nytt. Høst er tiden for detox for både kropp og sjel. Vi gir slipp på gamle overbevisninger som ikke lengre tjener oss, og vår kjerne og sannhet blir klarere.


«...åpne de gyldne gavepakkene som kommer.»

Utfordre deg selv til å rette oppmerksomheten innover. Når vi våger å se på det som ligger bak en begrensning, får vi tilgang på nye verktøy som hjelper oss når neste gavepakke kommer. For det vil alltid kommen nye gyldne gavepakker med nye muligheter som støtter oss på vår vandring gjennom neste overgang.Ønsker deg en fantastisk dag!


4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle